This page was exported from İstanbul Üniversitesi [ http://fl.istanbul.edu.tr ]
Export date: Tue Aug 21 2:45:49 2018 / +0000 GMT

İstanbul Üniversitesi, “Uluslararası Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler Konferansı”na Yedinci Kez Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye'nin en eski ve köklü üniversitesi olarak eğitimde önemli bir yere sahip İstanbul Üniversitesi “Uluslararası Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler Konferansı”na (FL2018) yedinci kez ev sahipliği yapıyor. Ana tema olarak “Eğitimde Dijital Dönüşüm” ile yola çıkan konferansı düzenleyen kurumlar (İstanbul Üniversitesi, Türkiye Bilişim Vakfı, Türkiye Bilişim Derneği ve Türkiye Toplum Hizmetleri Vakfı) arasında bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı'nın yer alması ile beraber, konferansın gücünün ve konferans sonunda elde edilecek sonuçların yaygın etkisinin artacağına inanmaktayız.

Öğrenmenin odağında bulunan ve onun temel varlık nedeni olan insanın yaşam boyu öğrenmesi ve nitelikli yetişebilmesi için etkin ve verimli yöntemler, stratejiler, teknikler, teknolojiler ve gelecek için öğrenme alanındaki yenilikler ile ilgili fiki