FL2016 Konferansı Bildiri Kabulü ve Etkinlikleri

24-26 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecekVI. Uluslararası “Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler” Konferansı 2016: Yeni Nesil (FL2016) 29 Şubat 2016 tarihine kadar bildiri özetlerini kabul etmeye devam ediyor. Bildiri özeti göndermek isteyen katılımcılar futurelearning.submission@gmail.com adresine e-posta ile başvuru yapabilirler.

Bu yılki davetli konuşmacılar Dr. Gary Grossman (Arizona State University, ABD), Dr. Sushil Sharma (Ball State University, ABD) ve Gökhan Yücel (Bahçeşehir Üniversitesi), öğrenmeyi konferans ana teması “yeni nesil” odağında kendi uzmanlık alanlarıyla harmanlayacaktır.

Future Learning 2016 Konferansı kapsamında sunulan bildiriler arasından seçilen çalışmaların kapsamı genişletilmiş/zenginleştirilmiş hali The International Journal of E-Adoption (IJEA) ile Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dergisi’nde basılacaktır.

Konferans; birbirinden değerli konu başlıklarına sahip bildiri sunumlarının yanı sıra bu yıl çalıştay, panel, yarışma, konsorsiyum ve eğitim çalışmaları ile de akademi ve sektörden pekçok araştırmacıyı biraraya getirecektir. Konferans etkinliklerimizden bazıları aşağıda sıralanmış olup detayları kesinleşen diğer etkinlerimiz de konferans web sitemizden ilan edilecektir.

• Yeni Nesil Nasıl Öğrenmek İstiyor? Çalıştayı (Katılımcılar: Öğrenciler, gençler)
  • Yeni Nesil Nasıl Öğrenmek İstiyor?” Paneli
  • Politika Belirleyiciler “Yeni Nesil Öğrenme”yi Tartışıyor Paneli
  • TOVAK İşlik Okulları Paneli
  • Yeni Nesil Öğrenmede Sektörün Beklentileri Çalıştayı
  • “Eğitimde E-Dönüşüm Proje” Yarışması
  • WordPress ile Kişisel Web Sayfası Hazırlama Eğitimi
  • Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Atölye Çalışması
  • Eğitimde Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamları Eğitimi
  • Arduino’ya Giriş Atölyesi
  • Öğretmenler İçin Robot Yapıyoruz Atölyesi
  • Çocuklar İçin Robot Yapıyoruz Atölyesi

Konferans için önemli tarihleri kontrol etmek, konferans hakkında daha fazla bilgi elde edebilmek ve güncellemelerden haberdar olmak için lütfen konferans web sitesini (futurelearning.org.tr) takip etmeye devam ediniz.

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir.

Saygılarımızla,

FL2016 Yürütme Kurulu,